Brandertechnologie

Op het gebied van brandertechnologie ontwikkelen wij oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor industriële doeleinden en infrastructurele toepassingen, maar ook voor testomgevingen en consumentenproducten. Onze dienstverlening laat zich dan ook het beste illustreren aan de hand van enkele voorbeelden.

  • Al 15 jaar dé specialist in brandertechnologie
  • Van huis uit applicatie-engineers, dus sterk in maatwerk
  • Sparringpartner van toonaangevende opdrachtgevers

 Wat we doen


Case

Airheaters voor het testen van sensoren

Sensata is een belangrijke leverancier van sensoren voor de automotive industrie. Veel van die sensoren moeten bestand zijn tegen hoge temperaturen en grote temperatuurwisselingen. Om producten hierop te kunnen testen, vroeg Sensata ons een oplossing op maat te ontwikkelen.

Lees meer.


Case

Hogedruk airheater

Deze brander is ontworpen om te functioneren onder condities waar normale branders afhaken. Het brander systeem is geschikt om veilig te functioneren tot een tegendruk van 6 bar.

Lees meer.


Case

Wisselverwarming voor de Nederlandse Spoorwegen

Ongeveer een derde deel van alle gasgestookte wisselverwarming die in Nederland op het spoor ligt, is afkomstig uit Wijchen. Al jaren leveren wij via onze partner ingenieursbureau Adhetec de branders die ervoor zorgen dat spoorwissels ook in de winter goed blijven functioneren.

Lees meer.


Case

Heteluchtkanon voor de tuinbouw en agrarische sector

Holland Heater levert verwarmings- en ventilatieoplossingen voor de tuinbouw en de agrarische sector. Kachels voor kassen, maar bijvoorbeeld ook klimaatinstallaties voor kippenstallen. Een van de populairste heaters van dit wereldwijd opererende bedrijf is ontwikkeld door Xeamos.

Lees meer.

Zelf een vraag? Onze engineers beantwoorden ‘m graag!

Contact opnemen