Nieuws

Xeamos ISO 9001 gecertificeerd!

15-01-2021

Xeamos heeft het certificaat ISO 9001:2015 behaald! De ISO 9001-norm is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Van audit naar certificaat
Aan het eind van 2020 startte de audit en deze doorliep Xeamos moeiteloos. In het rapport complimenteerde de auditor Xeamos met de gedegen communicatie binnen de organisatie en de motivatie en energie van de medewerkers.

Coen Rijkers, Manager Operations: “Deze certificering draagt bij aan een verder aangescherpte efficiënte organisatie en klantgerichtheid. Ons kwaliteitssysteem voldoet nu aan de eisen van onze meest veeleisende klanten. Deze prestatie is een volgende stap op onze routekaart voor duurzame groei.

Over ISO 9001
ISO 9001 is de norm bij uitstek voor kwaliteitsmanagement met internationale erkenning. Het is niet voor niets dat legio bedrijven ISO 9001 gecertificeerd zijn. Naast erkenning voor de inspanningen van de medewerkers, maakt het bedrijf met het ISO 9001 certificaat kenbaar aan de buitenwereld dat ze alleen genoegen neemt met het beste voor het bedrijf; betrouwbare processen die leveren wat de klant verwacht en daar continu in blijven verbeteren.

Zelf een vraag? Onze engineers beantwoorden ‘m graag!

Contact opnemen