Nieuws

Even voorstellen… Daniël van Drunen

29-03-2021

Een nieuw gezicht bij Xeamos: Daniël van Drunen. Daniel is sinds 15 maart de nieuwe contactpersoon voor alle sales gerelateerde zaken voor de jacht business bij Xeamos.

Zijn jarenlange ervaring in de internationale jachtwereld en de uitgebreide kennis van uitlaatsystemen waaronder emissievraagstukken in het bijzonder maken Daniël een goede sparringpartner voor zowel technische als commerciële uitdagingen.

De oplossing centraal
Daniel: “Het is belangrijk om te begrijpen wat je klant daadwerkelijk beweegt: daarom is het voor mij belangrijker me te verdiepen in het koopproces in plaats van dat ik mij concentreer op het verkoopproces. Producten leveren is mooi, maar oplossingen maken is het ultieme doel.”

Heeft u vragen over nieuwbouw en/of refit? Dan bent u bij Daniël voortaan aan het juiste adres. “Het persoonlijk contact met de klant is voor mij erg belangrijk. In deze coronatijd is dit misschien niet altijd mogelijk, maar graag kijk ik naar wat er wel mogelijk is. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met de klant tot waardevolle inzichten en samenwerking komen.”

Benieuwd wat Xeamos u aan oplossingen kan bieden? Neem contact met ons op!

Zelf een vraag? Onze engineers beantwoorden ‘m graag!

Contact opnemen